Ed Vakman's ID KAART Ed Vakman's

Wie is Ed?

Hallo allemaal, mijn naam is Ed en ik ben het boegbeeld van Edvakmans.nl. Nu kan ik natuurlijk van alles gaan vertellen over mezelf, maar het lijkt mij veel leuker om je wat meer te vertellen over Edvakmans.nl. Ik neem je daarom graag mee terug naar de dag waarop het allemaal begonnen is. Ook vertel ik waarom juist Edvakmans.nl zo handig is en leg ik uit hoe de website werkt.

Hoe is het allemaal begonnen?

Dit is een leuk verhaal! Op een warme zomeravond zat ik met mijn vrouw in de tuin. We hadden samen met de buren gebarbecued en ze waren net de deur uit. Op een gegeven moment zei mijn vrouw: ‘Ed, werd je nou weer om raad gevraagd bij een van de klusjes die Robert gaat uitvoeren?’. Ik knikte ja en dronk mijn koude biertje op. Een paar minuten later schoot mij ineens iets te binnen. Niet alleen mijn buurman, maar ook mijn vrienden vroegen mij de laatste tijd best wel vaak om raad bij klusjes. Ik keek mijn vrouw aan en zei: ‘Roos, ik heb een idee! Hoe denk jij erover als ik een website start waar ik mijn tips en ervaringen op het gebied van klusjes op een overzichtelijke manier ga delen?’. Ze begon te lachen en zei: ‘Je hebt veel verstand van klussen, maar de computer en het internet zijn nou niet echt jouw ding.’ Hier had ze misschien wel gelijk in, maar toch bleef het idee door mijn hoofd dwalen en moest ik hier iets mee doen.

Uiteindelijk heb ik mijn plannen op papier gezet en ben naar een marketingbureau gestapt. Daar werd Edvakmans.nl geboren…

Waarom is Edvakmans.nl zo handig?

Edvakmans.nl is een eigentijds en uniek platform waar jij als bezoeker tips en tricks kunt vinden op het gebied van klussen in en om het huis. Dat is wel een hele mond vol hè? Ik maak het wat makkelijker. Wil je bijvoorbeeld weten hoe je moet behangen? Of zoek je hulp als je te maken hebt met kortsluiting? Op Edvakmans.nl heb ik al mijn ervaring samengevat in tips zodat ik jou hopelijk kan helpen.

Kun je jouw tip niet vinden? Geen paniek! Samen met mijn familie heb ik een adviesclub opgericht. Via de chat kun je ons direct om hulp vragen. Blijkt dat het klusje net teveel is om zelf uit te voeren? Dan kun je mijn hulptroepen inschakelen om de klus uit te voeren.

En er is nog meer! Heb je zelf een goede tip of wil je een ervaring delen? Dan kun je die via een handig formulier insturen. Geheel anoniem of juist met je naam erbij als je dat leuk vindt.

Hoe vind je wat je zoekt?

Wat met grote letters in het plan stond waarmee ik naar het marketingbureau ging was dat de website een goedwerkende en uitgebreide zoekfunctie moest hebben. Zodat ik jou op een gemakkelijke manier kan voorzien van mijn tips en ervaringen.Wat ben ik blij dat ik mijn idee heb doorgezet. De zoekfunctie is er gekomen en voor jou altijd simpel en snel te gebruiken via:

  • de zoekbalk op elke pagina;
  • de zoekfunctie op alfabet en de verschillende categorieën op mijn tips&tricks pagina;
  • de zoekbalk binnen de verschillende categorieën;
  • de postcodechecker op de pagina waar je mijn hulptroepen kunt vinden.

Mocht je er tijdens je zoektocht niet uitkomen dan helpt mijn adviesclub je graag verder!